dinsdag 5 februari 2013

Foto van de dag (36) - IUI9

Vrijdag ging ik dus naar de gynaecoloog. Ik kwam weer buiten met een afspraak voor maandag en ik dacht nog "dat gaat te laat zijn". (Jaja, ik was toch beter gynaecoloog geworden.)
Zondagavond doe ik dus een ovulatietestje: positief. Met het idee dat er toch altijd een fout testje kan tussenzitten, doe ik een tweede testje: foutmelding.
Hopla, naar de apotheek van wacht.
Derde testje: positief.

En daar zit dan al het eerste verschil met het MH: de fferrttiffoonn (google wat verhinderen). Om 23u 's avonds krijg ik de vraag of ik maandagochtend kan komen voor een bloedname.
Maandagochtend 6u vertrek ik richting Gent. Het bloedresultaat laat veel langer op zich wachten dan gepland, maar om halfelf is een deel van de resultaten binnen. Het zag er niet goed uit, 2 waarden waren al gedaald (of gestegen, dat ben ik even vergeten).
Tweede verschil met het MH: de gynaecoloog besluit nog snel een echo te doen, tussen de puncties die normaal gepland zijn, door. Follikel is al weg. Het is onmogelijk om te voorspellen wanneer het eitje is gesprongen dus ze laat de keuze aan ons. We kiezen om toch te insemineren. Ook al kost het ons misschien 600 euro.

Heel teleurgesteld trek ik dan maar naar de Weba om de tijd te doden tot de inseminatie.
Derde verschil met het MH: ik krijg telefoon van de gynae dat een derde waarde wél nog goed stond, dus dat we toch nog een kans maken. Ze wou ons dat toch al even laten weten.

En toen volgde dus IUI 9. Met een nieuwe gynae en een nieuwe vroedvrouw (voor de volgers: we zitten dus op 15!).
Vierde verschil met het MH: babbeltje voor de inseminatie, veel gebabbel tijdens de inseminatie, babbeltje na de inseminatie. Met héél veel succeswensen, oprechte glimlachen en drie keer handjes schudden omdat ze vergat dat ze dat al had gedaan.

En dàt maakt de grote teleurstelling toch net dat ietsje draaglijker. Het hopen op een mirakel is weer begonnen!The Miss.

5 opmerkingen:

Jessie zei

Duim, duim duim!!!

Goya zei

Hop hop hop, hopperdepop!

N zei

En we blijven met zijn allen mee hopen natuurlijk!

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

Thumbs up!

madelief zei

Fingers crossed! Dit gaat 'het' tikkeneike worden, ik voel het, hoop het!
Wij duimen met z'n allen!