woensdag 6 februari 2013

Foto van de dag (37) - Colafetish


In niet zo lang vervlogen tijden, was het Lief een echte cola light-addict. Bovenstaand scenario passeren zonder likkebaardend "mmmm cola" te zeggen en al weg te zwijmelen bij de gedachte aan de volgende slok, was ondenkbaar toen. Ik denk dat ik meer foto's heb van het Lief dat een fles cola kust, dan dat ze mij kust. (Dat is een overdrijving...) (Hoewel..? ;-) )
Het laatste half jaar drinkt ze nog maar één blikje per week. 1tje! En dan nog cafeïnevrije...

Ik ben er nog steeds van overtuigd dat cola megaverslavend is, en dat het nergens goed voor is (behalve dan om mij hyperkinetisch te maken op dagen nadat ik echt maar een paar uurtjes heb geslapen). Ik vraag mij overigens af wat er allemaal verborgen zit in dat duistere drankje, dat bij zoveel mensen echt verschrikkelijke bijwerkingen heeft.
Het moet dan ook niet gezegd (worden) dat ik ongelooflijk trots ben op mijn Lief omdat ze zoveel doorzettingsvermogen toonde en haar cola verving door overheerlijk (dat vindt ze niet, denk ik) en supergezond water.

Goed bezig, schat! :-)

ps: Missie om om 22u in bed te liggen, is vandaag mislukt door mijn schuld!

- The Mrs. 

1 opmerking:

Nina zei

Amai sjiek! Ik hoop ook ooit te kunnen afkicken, want mijn verslaving daar aan is zo mogelijk nog groter dan mijn verslaving aan sigaretten. En dat wil wat zeggen, als kettingroker.