zondag 23 september 2012

5 jaar Miss And Mrs

Al vijf jaar (en één dag vandaag) ben ik deel van een wij. Al vijf jaar hoort zij bij mij.

Ik hoopte dan ook op een inseminatie gisteren. Hoe mooi zou het geweest zijn als ons eerste kind gemaakt werd op de dag dat wij vijf jaar samen waren. We moeten nog even geduld hebben want gisteren was niet dé dag, hopelijk weten we morgen wanneer poging zes wel gaat plaatsvinden.

Maar we hebben genoten gisteren. Van een huis vol lieve briefjes, van spontane slows in de living, van per ongeluk binnenlopen bij elkaar op toilet en dat niet erg meer vinden (maar wel direct terug buiten gaan, want zo'n koppel willen we niet worden) terwijl dat vijf jaar geleden het toppunt van genantheid zou geweest zijn. Van wat meer gestolen blikken, knipogen en nog eens hand in hand lopen.

Als kers op de taart had mijn madam tickets gewonnen voor Ben X, de musical. We hadden zelfs heel goede plaatsen, dus merci Zone03! Het was mijn eerste musical waardoor ik niet echt kan vergelijken maar ik vond het prachtig en heb er echt van genoten.


Ik kijk uit naar de volgende vijf jaar!

The Miss.

3 opmerkingen:

Wendy zei

Profitiat!!

En hoe was BenX? Ik zou ook zo graag gaan kijken, maar 50€/zitje vind ik momenteel iets te duur, vriendjelief ziet dan alleen maar graag vrolijke musicals en aangezien deze gepaard zal gaan met een traantje is deze niet aan hem besteed.

Nienemie zei

Jij schrijft zo mooi he! En de liefde druipt gewoon uit je berichtje! Proficiat met jullie 5-jarig bestaan van 'wij'!!
En het kindje... het komt er wel. Misschien we ineens een tweeling ;-)
Groetjes!!

Upje schrijft zei

Gefeliciteerd!!!!

(En ik ben stiekem keijaloers op die Ben X, seg. Ik heb ooit in een grijs verleden nog een musicalkamp gedaan samen met die hoofdrolspeler, en ik lees nu superveel goeie kritieken over hem!)