dinsdag 25 september 2012

Die keer in den auto op een parking.

En nu ga ik u al moeten teleurstellen. Het gaat niet over wat u denkt dat het gaat. Sorry, andere keer misschien. 

*achtergrondinformatie* 
Thuiskomen tegen 18u en u dan snel douchen om nog even naar die bepaalde winkel in het Wijnegem shopping center te gaan. Voor de tweede keer thuiskomen om 20u. Om dan te weten dat ge tegen 21u in het ziekenhuis moet zijn waar ze weer een Pregnylspuit in uw bil zullen steken. Dus denken dat ge daarna wel eet. Dan een lief hebben dat laat vallen dat ze zin heeft in frieten. Tja, geen haar op mijn hoofd dat er dàn nog aan denkt om patatten te staan schillen en broccoli te koken zoals gepland was. Na de spuit rijdt ge dan drie kwartier rond op zoek naar een frituur die open is. Ondertussen vergaat ge van den honger want het enige dat ge at vandaag waren 3 boterhammekes om 12u30. Als laatste reddingsmiddel van de hongersdood doemt daar vanuit het donker ineens het voor iedereen bekende MacDonalds teken op. Nog een kwartier voor sluitingstijd. Ge stuurt het lief naar binnen en ge wacht in de auto.

Tot zo ver de totaal irrelevante informatie over het verloop van de tijd vóór dit moment.

En dan zit ge daar al een kwartier in de auto te wachten. Starend op een muur, luisterend naar auto's op de achtergrond en ge beseft dat dit was wat ge nodig had. Stilte. Loslaten. Gewoon in de auto zitten zonder iets dat ge op dat moment moét doen.

Wat een heerlijk moment.

Als ge mij dus ooit in de auto op een parking ziet zitten dan weet ge wat ik daar aan het doen ben. Niks.

The Miss.

5 opmerkingen:

smiley zei

Super! Zo eens lekker nix doen moet af en toe echt wel kunnen!

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

Moet kunnen verstand op nul en je blik op je MacDoMeal.

Kim zei

Zonet voor het eerst op je blog gekomen, leuk nog een bloggende Belg :) Je gedichtje in je profiel ontroert me heel erg! Ik vind je schrijfstijl ook leuk, ik kom zeker nog eens terug! (en succes met de kinderplannen en ziekenhuisbezoekjes!)

Anoniem zei

Goeie tip, moet ik onthouden!

Jessie zei

Klinkt geweldig zalig! :-)