woensdag 12 september 2012

The making of - continues

Tijd voor nog eens een update, niet? De stilte vertelde wel luid genoeg dat onze vorige poging op niks is uitgedraaid, denk ik.

Verder kom ik alleen weer bij een paar foto's van het fantastische weekend dat we hadden. Dat is precies altijd zo na negatief nieuws de laatste tijd. Maar ik denk dat dat ook wel goed is. Waar ik vroeger liefst alleen was tijdens zo'n momenten, ga ik nu meer op zoek naar mijn lief. Daardoor lijken wij de laatste tijd zelfs weer verliefde pubers...

Vrijdag gingen we eten in het Bizanaat. Beeld u een groot buffet in met allerlei Marokkaanse specialiteiten op. Ohja, en daar mag je dan zoveel als je wilt van eten. Om duimen en vingers bij af te likken! Helaas geen foto van gemaakt, ik had andere prioriteiten. ;-)

Zaterdag stuurden we de auto weg voor nog eens een onderhoud. We profiteerden ervan dat we nog eens in de Kempen waren en gingen shoppen. 's Avonds gingen we naar de nazomer nocturne in en rond de Biodroom. Allemaal dankzij de madam die tickets had gewonnen. Hele fijne avond met veel afwisseling in optredens. Alleen jammer van de extreem jonge fotografe die nog moet leren hoe ze onzichtbaar moet zijn. Ze schaamde zich er niet voor om gewoon bij op het podium te kruipen terwijl het eigenlijk net een heel intiem optreden was. En een twintigtal flitsen na elkaar in het donker recht in het gezicht van het publiek vond ze ook oké. Na een halfuur was mijn geduld op en wou ik er iets van zeggen, maar ik mocht niet van de madam. Veinzen dat ik epilepsie had of gewoon ook mijn toestel bovenhalen en terugflitsen vond ik goede alternatieven. Maar mijn madam haalde haar strenge blik boven dus ik heb het maar gelaten bij wat zuchten en boze blikken in haar richting.


Zondag trokken we naar het stoffenspektakel. Nu heb ik eindelijk wat stofjes om te oefenen met het Zsazsaboek!


Maandag hebben we verlof genomen om de zomer uit te wuiven. We deden dat in stijl door naar zee te rijden. Om daar het gezelligste dagje in eeuwen te hebben. Uitwaaien, lekker eten (mmm vis!), bijpraten, van de zon genieten, van meeuwen die garnalen willen stelen weglopen en gewoon rondwandelen.
The Miss.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hehe ik wil da filmpje vd meeuwen zien ;-))

Anoniem zei

Zalig!