zondag 20 april 2014

We proudly present: onze zoon!

Ondertussen is hij al meer dan een maand oud, en staan we dus zelfs al een maandbrief achter, maar hier is hij dan eindelijk. Onze zoon. Zo langverwacht. Zo onvoorstelbaar graag gezien...

Meer updates komen zeker nog, maar momenteel vinden we zelfs amper tijd om te koken, laat staan om te bloggen. (de foto's doen anders uitschijnen, maar slapen doet hij nog niet graag...)
16 opmerkingen:

zei

OOOOOOHHHHHHHH!!!! Wat een dotje!!! Superdikke proficiat met dit prachtige jongetje!

jessie zei

Cute!!!! En blij jullie te horen!
Geniet er van!!

Upje schrijft zei

Geweldige naam :P! En hééééél dikke proficiat!

Dat koken en ander gedoe, dat was hier ook. Maar na ca zes weken betert het, echt waar. Wij zetten zoonlief nu mee in de keuken in zijn doomooseat (een wipper zal ook wel lukken ongetwijfeld) en als we maar genoeg naar hem lachen of ertegen praten, kunnen we dan wel eten. Niet wanhopen!

En dat niet slapen, dat deed onze Kasper ook. Maar nu letten we op en vanaf dat hij geeuwt of in zijn oogjes wrijft, leggen we hem weg. Soms zitten we dan wel nog een half uur naast zijn wieg en moeten we tien keer zijn tut teruggeven, maar vaak lukt het dan wel om hem uiteindelijk in slaap te krijgen. Ik weet niet of dat iets 'leeftijdsgerelateerd' is dat dat plots lukt, maar dat was hier vanaf negen weken ongeveer.

Geniet, neem keiiiiveel foto's, maak filmpjes, want ze veranderen belachelijk hard! En veel goeie moed en succes voor de rest ;)

Liselore zei

Oooooh zalig!!!!! Dikke proficiat!!! Veel wandelen (in maxi cosi/draagzak) ermee om hem te doen slapen.. En alles wordt altijd beter met tijd, veel tijd..
Hij is mooi!

Eilish zei

Terecht proud, wat een mooi kind ! Heel dikke proficiat !

marleen zei

Proficiat, wat een wolk van een baby!

soetmin demedts zei

Proficiat! Een echt jongenskopje! Mooi hoor.

Niet slapen...wij hebben er ook zo eentje gekregen. Na de eerste zoon (sliep de nacht door op 8 dagen en dutte continu overdag) moet de natuur gedacht hebben dat het wel was geweest. jasper sliep niét overdag, huilde uuuren en sliep snachts enkel in kwartiertjes, bij voorkeur met borst in zijn mond. Pure hel!
Hopelijk valt het bij jou beter mee en keert het snel. Toitoi! En...it-s okay to feel moedeloos sometimes! Laat je gewoon genoeg helpen. Kraamzorg en gratis vroedvrouw aan huis doen wonderen! Die vrouwen weten altijd raad, ik was telkens helemaal opgepept! Xxx

Elke zei

Wat een schatje! Proficiat allebei. Zo lang er op gewacht en zo gewenst. Ik ben zowaar blij op afstand bij zoveel geluk. :-)

Goya zei

Proficiat met dat mooie kereltje!!!

Upje schrijft zei

Zo een mooi venteke, trouwens....!

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

Welkom Casper!

Anoniem zei

Ooooh proficiat! En wat een knapperd!

KRuiMeL zei

wat een mooi ventje.
Proficiat!!!!

Anoniem zei

Miss! Wat zie jij er goed uit, seg. (Zo moeder zo zoon natuurlijk)
Dikke proficiat!!

Sofinesse zei

Ooh! En zoveel haar! Proficiat!

sofinesse zei

En van afmetingen exact hetzelfde als Basiel. Tot op de gram!