vrijdag 3 januari 2014

Het is afkicken.


Na de gezellige maar drukke feest- (en verlof-)dagen kruipt de gewone dagelijkse routine weer binnen. Gedaan met lange avonden met familie en vrienden, lekker uitgebreid tafelen (al bleef dat natuurlijk vrij beperkt dit jaar) en slapen tot wanneer het buiten al licht is.

Feestdagen 2013 was: gezelligheid, de eerste keer mijn broer met een lief zien, een rare toneelvoorstelling, een gratis hotelovernachting, te veel feestjes, de ontdekking van zelfdiscipline (kroketten? Nee... merci. Bladerdeeghapje? Graag maar toch maar niet. Mousse van gerookte zalm? *zucht* Nee, bedankt. Chocomousse? Tiramisu? Rijstpap? Taart? Ijs? Neeheehee, laat mij gerust!), genieten, samen zijn, geschenkjes, kerstmarkten, uitkijken naar, uitslapen en ...ongewenste handen op mijn buik.

Ik geniet elk jaar van deze periode van het jaar, maar nu was alles toch wel heel speciaal. Zo'n kerstfeestjes met beweging in mijn buik, zwangerschapsbabbels en cadeaus voor onze kleine man zijn bijzonder. Ik kijk uit naar volgend jaar, met kleine man als extra persoon aan de feesttafel. Hij zal nog niet veel begrijpen van mijn gekke feestdagtradities, maar het wordt allemaal nog leuker met hem erbij, dat kan niet anders.

2014, wij zijn er klaar voor!

The Miss.

1 opmerking:

missfolies zei

Ik heb al eeuwen geen blogs meer gelezen. Maar toen ik daarnet even over mijn blogroll ging, zag ik jullie blog staan en dacht ik "oh zou er ondertussen geen beebje op komst zijn?". En kijk! 'T is van dat! Joehoe, (late) proficiat. Ik zal maar weer es terug beginnen meelezen. Spannend!