dinsdag 13 november 2012

Witter dan wit.

Wij gaan hier stoppen met wassen met Dash. Want niet alleen onze was, maar ook ons testje was witter dan wit.

De bloedtest bevestigde het resultaat. Op naar IUI8. En als we dachten dat deze eens zonder al te veel stress of complicaties zou kunnen, waren we mis. We hebben nog maar 4 terugbetaalde pogingen met Menopur. En nog geen resultaat van het genetisch onderzoek. Dus, zo redeneerden we: we gaan gewoon door, maar dan met Clomid.

Uiteindelijk gaf dat hetzelfde resultaat als Menopur. De drie bevruchtingen maar mislukte innestelingen waren ook mooi verdeeld: 1x zonder hormonen, 1x met Clomid, 1x met Menopur.

Maar wat was het antwoord: "Nee, het is of met Menopur of geen poging." Hoppa, daar waren weer de bekende frustraties en stressgevoelens rond de behandeling. Waarom mogen wij zélf niet beslissen wat we doen? Mogen ze dat zomaar zeggen? Het is toch MIJN lijf? Kunnen ze dit echt weigeren? Ik ben zo boos en voel me zo ontzettend machteloos. 

TheMiss. 

4 opmerkingen:

Anoniem zei

manman het zit jullie echt niet mee hé! En dan nog wat dokters erbij die lastig doen, een mens zou voor minder de moed verliezen. Veel courage en toitoi voor de volgende poging!

Tess zei

:( sterkte!

Jessie zei

Ik zou zeker een tweede opinie zoeken, gewoon om uit te zoeken of zij dat zomaar voor jullie kunnen beslissen en of het misschien ook niet op jullie manier kan?

En verder pffff!!! Komaan eitjes!! Nestel jullie toch!! Er zijn daar twee paar armen die zo naar je uitkijken....

Elke zei

Oh... Het is jullie nochtans zo ontzettend hard gegund!! Volgens mij zal de halve blog-wereld mee vieren en vooral heel hard mee blij zijn als dat testje wél verkleurd!
Verlies de moed niet daar... We leven met jullie mee!