dinsdag 29 mei 2012

Genieten...

Niks doet de tijd sneller passeren dan zonnige weekendjes. Ik ben dan ook ongelooflijk dankbaar dat het zonnetje eindelijk schijnt! Een greep uit wat we deden het voorbije weekend:

- wachten op de ijskar. Drie avonden op rij heb ik hem gehoord maar niet gezien. Vanavond gaan we hopelijk een lekkere coupe eten. Als compensatie.

- Fietsen langs de Schelde en veel mooie plaatsjes ontdekken.


- Lekker Indisch gaan eten. Alwaar we onder ons voeten kregen omdat we een kwartier te laat waren. We zaten ook helemaal alleen in het restaurant én de Indiër had een zware discussie met een andere Indiër die hem als traiteur wilde nemen. Ze hebben het zéker een kwartier gehad over of de gasten nu 4 of 5 scampi's per persoon zouden krijgen... Gelukkig was het eten lekker!


- shoppen. Ons petekindje en zijn zusje zijn jarig. En ja... we waren nu toch bij winkels dus ik heb mij éindelijk een shortje aangeschaft.

- één van de heerlijkste geurtjes ooit ontdekken: White musk sunglow van The Body Shop. Sterke kandidaat voor beste aankoop in 2012.

- aardbeien eten. Onze aardbeienplant doet zijn best, maar het waren er van de winkel.


- paardijden- een parkmarathon met picknicks.


The Miss.

1 opmerking:

Upje schrijft zei

Ai, 't is precies overal pech met die ijsjes! Wij wilden gisteren op de Kalmthoutse hei een waterijs nemen, het karretje hebben we meerdere keren gezien gedurende onze tocht, maar toen het moment eindelijk daar was ... karretje verdwenen natuurlijk.

Hopelijk heb je nu een lekkere coupe gesmikkeld! En hopelijk heb je echt kunnen genieten van al deze kleine dingen. Ze klinken alvast heerlijk!