donderdag 15 maart 2012

Kakdag en vreugdedansje.

The bad news: Ik had een ongeluk vanmorgen. En ik was in fout. Al lag het ook wel aan het brute invoegmanoeuvre van mijn voorganger. Jammer genoeg is onze auto wel te kapot om nog te herstellen. Ook ons gepland weekendje aan zee zal waarschijnlijk niet doorgaan. Bummer. Zo leven zonder auto gaat aanpassen zijn. En we zullen ook diep in de portemonnee mogen grabbelen waarschijnlijk. Gelukkig was er nog de politieman om mee te lachen toen hij de vooroordelen bevestigde door wel aanrijdingspapieren te hebben maar er niet aan te kunnen wegens niet in het bezit van de sleutel van de kast.

The good news: Ik heb niks en de andere bestuurder ook niet. Met het busongeval in mijn achterhoofd voel ik me schuldig als ik klaag over het weekendje en de kosten, dus het relativeren gaat goed. En die nieuwe (tweedehands natuurlijk) auto zal er sneller komen dan verwacht.

Ondertussen heb ik op het werk blijkbaar ook iets van donderdag huildag ingevoerd. Maar 2 keer is echt wel genoeg! Mijn stoer imago zal niet meer te herstellen zijn, vrees ik. 

The Miss.

1 opmerking:

Die van A (Luc - Christel - Gaƫtan) zei

Belangrijkste is dat je niets hebt. Maar het is uiteraard niet leuk dat je voor die extra kosten staat voor een aankoop van een nieuwe, ook al is het een tweedehands, auto.

Je wordt nog een echte bleitkous begot!!! :-))))