maandag 14 november 2011

Falling in love...

Met zeven haasten boekten we een paar weken terug een nachtje in Gent. De zoveelste bongobon die bijna ging vervallen. Ik ben zo blij dat we voor Gent gekozen hebben, zo'n magnifieke stad. Gezelligheid troef daar.

Omdat we pas in de namiddag konden inchecken in ons hotel, reden we eerst naar de Blaarmeersen voor een korte herfstwandeling en een beetje natuur.Later kregen we in het hotel ook tickets voor het S.M.A.K.. Daar kan ik kort over zijn: not my cup of tea. Leuk om eens door te wandelen, maar ik vind er niks aan. Kunst moet mij aan het denken zetten en dat deden de projecten daar niet. Misschien snapte ik er gewoon niks van. ;-)Jammer dat we al een hotelkamer hadden, want anders hadden we er een museumnachtje van kunnen maken.

's Avonds hebben we nog heerlijk gegeten in de Komkommertijd. Veganistisch buffet in een leuk sfeertje met aangename muziek. Zoiets moeten ze in Antwerpen ook maken!

Zondagmiddag snuisterden we door de winkelstraten toen we Coby Grant ontdekten. Een Australische zangeres met een héérlijke stem. Ik heb nog nooit een straatmuzikant zó veel geld zien krijgen als zij.The Miss.

3 opmerkingen:

smiley zei

Klinkt als een tof uitstapje. Er zo even tussenuit zijn kan altijd goed doen.

Sofinesse zei

Tuurlijk is Gent de allermooiste stad van ons land. Ik ben al lang overtuigdç

Sardien zei

Leuk dat Gent je goed bevallen is!