maandag 7 november 2011

De kleine dingen waarderen.

Bij het geluid van de wekker vertelde ik mijn madam dat ik een "rouwdagje" ging houden. Gisterenavond namen we afscheid van de kat. De nieuwe baasjes kwamen haar ophalen. Ze is niet meegegaan zonder krab of miauw en ik heb ze niet laten gaan zonder tranen. Dus ik smste mijn collega om te zeggen dat ik een baaldag nam.

En dat was ik dan ook aan het doen. Balen. Balen omdat er niemand mij in de weg liep als ik opstond. Balen toen ik mijn pc-muis gewoon kon gebruiken zonder kattenkop die haar hoofd onder mijn arm wriemelt. Balen omdat ik er niet op moest letten van de deur goed toe te doen.

Tijdens al dat gebaal werd er aangebeld. "Ik heb een pakje voor jou" klonk het aan de parlofoon in geschellig Hollands. Dit fantastisch cadeau stopte hij in mijn armen.


De nieuwe Flowagenda! Maar dan een heel stuk praktischer dan die van vorig jaar. Hij bestaat nu uit 3 boekjes. De eigenlijke agenda die eindelijk een handig formaat heeft, een boekje met allerlei notitieblaadjes en een derde boekje dat gewoon immens mooi is en waar veel leuke dingetjes inzitten.


The Miss.2 opmerkingen:

Die van A (Luc - Christel - Gaƫtan) zei

Waarom moest de kat weg? :-(

Christel

Upje zei

Oei? Waarom moesten jullie afscheid nemen van de kat?

De agenda ziet er wel een fijn troostgeschenkje uit ... Dat dan weer wel.