dinsdag 29 maart 2011

Chaos

Dat was het hier een beetje de laatste weken. In mijn hoofd en in mijn appartement. En op mijn werk ook, eigenlijk. En wat gebeurt er dan? Niks meer. Als er te veel moet gedaan worden, doe ik niks. Automatische reactie, heb ik al jaren.

Vandaar, 't was ook hier een beetje stillekes. Te veel gedachten, te veel gevoelens, te veel indrukken, te veel om te schrijven. En dan komt er net niks uit.

Voor de chaos en de 'ik weet niet wat eerst te doen'-troubles in het huishouden heb ik wél al de oplossing gevonden: Sinds ik deze site heb ontdekt gaat dat hier namelijk wat vlotter. Een superhandig programmatje vind ik het. Ik heb al de taken verdeeld en elke dag krijg ik in mijn mailbox een overzichtelijk mailtje met wat ik die dag moet doen. Overzicht en duidelijk omlijnde taken elke dag: ideaal voor mij.

Aan de andere chaos wordt gewerkt. Maar ik ga alvast proberen om hier terug wat meer te schrijven, want ik vind het best leuk eigenlijk. En reacties krijgen is stiekem ook leuk, moet ik toegeven.

En daarbij: 't is lente en in het zonnetje voelt het soms alsof je de zomer al kan voelen. Heerlijk toch. Dingen genoeg om van te genieten, dingen genoeg om over te schrijven.

The Miss.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Schrijf maar wanneer je zin hebt, we lopen niet weg. Hopelijk helpt het lentegevoel een beetje voor de chaos in je hoofd.
Ik ga die website es uitchecken, klinkt als iets dat ik ook kan gebruiken. :)

elke zei

ik blijf erin geloven dat ik het zonder website kan, maar er zijn er die ik ken die het wel kunnen gebruiken. :-)

Schrijven schijnt te helpen tegen de chaos. Niet bij mij, maar soit, ge kunt het maar proberen. Wij komen idd terug :-)

smiley zei

Goed dat je iets gevonden hebt dat al kan helpen!
En reacties krijgen is inderdaad leuk. Dat vind ik ook altijd leuk! :-)

Sofinesse zei

Bij mij helpt schrijven ook tegen de chaos. En ik heb niet zo'n sjieke site...maar massa's post-it's!

Anoniem zei

Chaos in je hoofd, hart en huis? Gewoon ergens aan beginnen, zoals de site en gewoon wat stukjes schrijven. Die orde komt wel terug bovendrijven!