donderdag 2 december 2010

En ondertussen...

...staat hier een kerstboom te fonkelen! Al meer dan een week trouwens. Dat is belachelijk vroeg, ik weet het, maar ik had zo'n nood aan gezelligheid... En er liggen zelfs al cadeautjes onder. Van mij, voor anderen. Terwijl ik meestal de laatste dag nog snel snel cadeautjes moet gaan zoeken. Goed bezig!

...wou ik ook meedoen met de 30 dagen challenge die ik op verschillende blogs las, maar ben ik dus al te laat. Ik start dan maar in januari. Lijkt me ook wel leuk om zo het nieuwe jaar te starten.

...overwon ik mijn angst eventjes en ging ik naar de tandarts. En kwam ik daar zelfs blij terug buiten want alles was in orde en ik had nog tijd over. Dus wandelde ik maar naar mijn werk in plaats van de auto te nemen. Helemaal goed bezig! Ik heb er zelfs van genoten. Sneeuw zorgt toch wel voor een speciaal sfeertje: de kou, de stilte, de kleur,... Ik weet niet wat het was, maar ik stapte een beetje opgeladen mijn werk binnen. De 10 uur werk die daarop volgde heeft dat wel al een beetje teniet gedaan maar kom, we gaan hier niet beginnen neuten, hé.

The Miss.

4 opmerkingen:

elke zei

Wegens kinderen en de goedheiligman (waar ze ondertussen niet meer in geloven, maar soit), komt hier geen kerstboom vóór half december. Al zouden de juffertjes dat wel willen soms.

Ook hier tandartsbezoek met minder mooie resultaten. Er staat mij een bom geld verliezen te wachten.

TheMiss zei

Die kosten had ik anderhalf jaar geleden allemaal al gehad. Man, wat was dat afzien toen... Sterkte! ;-)

Nina zei

Pfft, ik ben ook zomaar op een random day gestart met die challenges, tijd is relatief enzo he :)

smiley zei

't is da. Je start inderdaad wanneer je wil met die challenge ;-)
Zo startte ik op 1 november en ik moet zelfs mijn laatste dag van de challenge nog schrijven.