woensdag 20 oktober 2010

London baby!

Gisterenavond in bed bedacht ik dat ik toch écht eens naar Londen wilde gaan. Deze ochtend was ik dus rustig op de Neckermannsite aan het surfen en opeens... had ik een reisje geboekt.


Wij gaan echt niet vaak op reis en àls we gaan moet het dan liefst wel goéd zijn. Ik ben er nog nooit geweest (shame on me) en de tientallen reistips-sites die momenteel openstaan in mijn browser maken de sowieso al aanwezige chaos in mijn hoofd een béétje te groot. Begin december is het al zo ver...

Tips dus! Waar moeten we écht een keertje gaan eten, welke plaatsen moeten we vermijden, in welk park moeten we zeker gewandeld hebben? Waar vinden we de leukste winkeltjes? Wat mogen we zeker niet vergeten voor we vertrekken?

The Miss.

2 opmerkingen:

missfolies zei

Wat ik (6 jaar geleden) echt de moeite vond was Portobello Road. Daar zijn we in brasserie Electric beland (het bestaat nog, heb het net gegoogeld :)) waar we enorm lekker hebben gegeten, met Elle Macpherson als tafelgenoot zowaar (en wij in onze toeristenoutfit..)

Niet de moeite: Mme Tussauds.

Niet vergeten: de klok van je gsm aanpassen als je hem als wekker gebruikt, of je komt zoals wij terecht in een lege Londense winkelstraat waar alles nog gesloten is :)

Miss and Mrs. zei

Ook ik ben zes jaar geleden in London geweest!
En ook ik heb al aan the Miss gemeld dat ik Madame Tussaud's echt niet de moeite vond...
Ze zal het wel gaan geloven nu! :-)

Portobello Road, geen idee of ik daar ben geweest, maar het klinkt tof! :-)

-The Mrs.