zondag 28 april 2013

Ons leven - week 17


Deze week: nostalgie in Leuven, shoppen met de madam (goede voornemens, wat zijn dat?), Upperdare party en niks kopen (hoe dat komt laat ik in het midden...), genieten van de natuur, lekker eten in De Werf en zoveel meer.

Elk jaar gaat het zo en elk jaar vergeet ik het: vanaf april lijken de maanden voorbij te vliegen, we zijn alweer bijna mei. En ik ben dus alweer bijna een jaartje ouder ook. Ook deze week vloog voorbij. Een dagje werken, een dagje naar Leuven, 3 dagjes werken en het was alweer weekend. Wat nu gaat volgen zijn 2 dagjes werken, 5 dagen weekend, 3 dagjes werken, 4 dagen weekend. Voor ik het weet is het dus alweer juni.

Ondertussen spuiten we ook lustig verder Menopur om nog een allerlaatste keer IUI te proberen. Als het deze keer niet lukt, schakelen we over naar IVF. Vermoedelijk moeten we dan een maandje overslaan. Dat maandje zou dan net in juni vallen wanneer we twee weken verlof hebben. Dat is het lot dat zegt dat wij op reis moeten gaan, vinden we. Dus we hebben hoe dan ook iets om naar uit te kijken: een zwangerschap of een reisje. Ik kies voor het eerste maar het tweede zie ik ook wel zitten. *positive thinking*

The Miss.

3 opmerkingen:

Nele zei

Dat positieve denken is het belangrijkst in dat hele proces, dus dat zit al goed! Good luck!

De Zuster Van zei

Geen interesse? ;)

http://thesisterof.blogspot.be/2013/04/winnaar.html

The Mrs. zei

@De Zuster Van:
The Miss. zegt hier "en ik heb dat gemist? Hoe kan dat nu?" :D

Merci! We zullen je een mail sturen! :)