dinsdag 5 maart 2013

Op een mooie lentedag... (FVDD 64)

...sjeesden wij wederom naar Gent, voor onze 10de IUI. Een poging met hormonen deze keer, en een follikel die braafjes deed wat hij hoorde te doen: groeien! 

Voor het zover was, werden we nog even bij de dokter binnengeroepen. Behalve het standaard overlopen van alles, wilde ze ook nog even bespreken wat we bij een eventuele (!) volgende poging zouden willen doen. We gaven aan dat we het liefst nog 2 pogingen IUI zouden willen doen, alvorens over te stappen naar IVF. Dokter M. maakte hier geen enkel probleem van: ze zegt dat alles op dit moment nog steeds "normaal is" en dat we moeten doen waar we ons goed bij voelen.

Met een gerust hart dus naar het "inseminatiekwartier", waar alles netjes liep zoals gepland. :-)
Houd jullie duimen dus maar weer klaar!

Om een vroegere traditie in ere te herstellen, kochten we de krant van vandaag. (Lijkt ons leuk voor het nageslacht), en onthielden we het eerste liedje dat we hoorden toen we buitenkwamen ("You're simply the best", zou het kunnen? :-) ). 

Nadat we een stressvol bezoekje deden aan de autokeuring (goedgekeurd!), was het tijd voor échte ontspanning: een wandeling in een nabij park.

Deze ongelooflijke vriendelijke man begroette ons bij aankomst:


Heeft een beetje weg van koekiemonster vind ik, maar dan in boomvorm!

- The Mrs.

4 opmerkingen:

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

Dat liedje zou wel eens niet toeval kunnen zijn! We duimen weer mee!!!!

Jessie zei

Ja, ja!! Ik geloof in zo'n tekentjes, dus dat liedje is alvast een heel goed teken!! En die boom!!! HAHA geweldig!!!!!

Eilish zei

Dit moeten spannende dagen zijn voor jullie, als mama van 2 - schitterende, ik zou het zo weer overdoen al die toestanden - IVF dochters, weet ik wat jullie doormaken.
Hier ook duimen in de lucht !

Jessie zei

Wat is het hier stilletjes? Hopelijk omwille van goed nieuws! Toi toi toi daar!!