dinsdag 27 november 2012

De Wissel.

Nee nee, ’t is niet zo dat het Lief niet meer zwanger wilt worden en dat ik dus haar plaats zal innemen. ’t Is ook niet zo dat we de moed opgeven (al zinkt hij ons soms wel heel diep in de schoenen.)

We hebben na de laatste poging en een hele reeks voorvallen die daarop volgden, besloten om dan toch de overstap te doen naar Sint-Lucas in Gent.
Het telefonisch contact viel voor de tweede keer heel goed mee. En we kregen al een afspraak voor 17 december. Er is daar ook geen wachttijd voor het zaad en we hebben alle onderzoeken al gehad, dus in principe zouden we snel van start kunnen. (als we eindelijk ons dossier krijgen, that is)

We hopen dat we ons hier beter thuis zullen voelen en dat we alle narigheid achter ons kunnen laten. Zodat we hopelijk ook in veel minder stressvolle omstandigheden naar datgene kunnen streven waar we al zolang op wachten: het verwekken van ons eerste kindje.

Intussen heb ik beloofd aan The Miss dat de kinderkamers zéker zullen geschilderd zijn tegen 17 december. (Ik schrijf het hier neer: wat extra druk kan geen kwaad bij een uitsteller als ik.)
Ook een aantal andere dingen die ons stress bezorgen zullen achter de rug zijn.

En voor wie zou denken dat deze rustperiode misschien wel welkom was: dat is niet zo, we zouden veel liever géén poging overslaan, maar… op een bepaald moment moet je knopen doorhakken en dit was zonder twijfel “the best of two evils”.

Op naar een nieuwe start, een schone lei, met hopelijk een geweldig team dat zorgt voor een goede opvolging en uiteindelijk (liever vroeger dan later) als kers op de taart dat geweldig kindje dat nóg meer welkom is dan ooit.
Ik weet dat jullie met ons meeduimen. :-)

The Mrs.

6 opmerkingen:

funkfish zei

hartjes voor Gent en zo :-).

Goya zei

Een nieuwe start, nieuwe lucht. Dat kan enkel goedkomen.
Wij duimen!!!!

Hilke zei

Heel veel succes in Gent, en we hopen op geweldig nieuws in 2013!

(en breng maar zo veel mogelijk in orde, voor en tijdens de zwangerschap, want eens er zo'n klein wezentje is, krijg je niets nog gedaan)

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

Het zou een mooie Kerst zijn dan! Dus duim ik ook deze keer weer mee!!!!!!

Yellow Laurie zei

Per toeval op je blog terechtgekomen. Ik wens jullie veel geluk in 2013! Succes daar in Gent.
Groetjes,Laure

Upje schrijft zei

Hoe zit dat met die kinderskamers? Zijn ze geschilderd? ;)