maandag 12 maart 2012

Wijvenweek - I'm too sexy...

Zeven uur, de wekker zoemt zachtjes en ik spring uit bed. Ik open het raam en een vlinder fladdert richting mijn schouder. De vogeltjes fluiten zoals elke ochtend hun ode aan mijn natuurlijke schoonheid.

Acht uur, piekfijn uitgedost rijd ik de parking van mijn werk op. Mijn aanbidders komen met fonkelende ogen aangerend. De snelste opent het portier van mijn auto. Elegant stap ik uit mijn auto. Mijn handtas wordt gedragen en elke deur richting mijn bureau wordt voor mij geopend. Mijn koffie cola light staat al klaar.

Want zo gaat dat nu eenmaal als je zo knap bent als ik. Voila, mijn grote geheim ligt open en bloot voor jullie op tafel. Ik ben een perfecte mengeling van Natalie Portman, Grace Kelly en Sarah Shahi.

Ik weet het, ge voelt u nu wat jaloers en zelfs bijna schuldig voor al uw afgunst. Maar dat moet niet! Want, perfect als ik ben, voorzie ik jullie ook van een feel good versie. Ge moogt zelf kiezen welke ge gelooft.

Zeven uur, de wekker valt van mijn nachtkasje want ik grijp ernaast. Ik stap uit bed en stoot mijn teen aan een doos die nog altijd niet uitgepakt is. Ik sta voor de spiegel en denk "mens, gij ziet er echt elke ochtend even slecht uit". Na het douchen twijfel ik of ik mijn haar zou stijltangen (ja, dat is een werkwoord!) of dat ik de krul erin laat. Ik kies voor het uur vroeger aankomen op kantoor.

Acht uur, moe, met wallen onder mijn ogen en kroeshaar kom ik aan op de bureau. Onderweg naar mijn plaats vragen ze me of ik slecht geslapen heb. Ik mompel terug dat het vriendelijk is maar dat ze me dat echt niet elke ochtend hoeven te vragen.

The Miss.

3 opmerkingen:

christa zei

Haha leuk! Geniet van de wijvenweek!

Haagje zei

Leuk blog! Ik kom nog vaker bij je lezen!

Die van A (Luc - Christel - Gaƫtan) zei

Gewoon one bad day :-)