woensdag 14 december 2011

3, 2, 1,... wacht nog een dikke maand en START!

En zo kregen we vandaag te horen dat ik volledig in orde ben en dat alles er goed uit ziet om zwanger te worden. Maar omdat ik zag dat de gynae 3 papieren vasthad én ons dossier al 10 minuten op voorhand bij het secretariaat was komen halen had ik toch een beetje zenuwen. Ze begon dan ook nog eens heel traag: u heeft geen infectieziektes, geen SOA's, u bent geen drager van muco,... En in mijn hoofd was er al een dikke 'maar'.
Gelukkig kwam die niet.

Wat wél kwam was: "doe dan nu meer uw ondergoed uit voor een echo". Hé, wat, huh? Daar was ik dus niet op voorzien. En het kwam dan nog eens op een heel ongelegen moment in de maand. Soit ja, ik ga ooit bevallen, iets nog minder elegant dan dat zal er wel niet zijn.

Eind januari beginnen we echt. Het voelt alsof we alles al achter de rug hebben terwijl het nu eigenlijk nog maar echt moet beginnen....

Ondertussen gaan we feesten, verbouwen en verhuizen. Voor we het weten gaat het zover zijn!

The Miss.

6 opmerkingen:

Nina zei

Allee, hier ook eindelijk een 'start', dat gaat nogal vooruit vandaag :)

Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) zei

Die gyne's die zien dat dagelijks... daar moet je je niets van aantrekken. En of jij nu een kanten onderbroek, string of Sloggy aanhad... zal hem of haar ook niet deren..

Dat komt goed!

smiley zei

Wauw super nieuws!!! Veel succes met dit nieuwe begin!

Upje zei

Wauw!
Hebben jullie dan ook veel meer kans dat het véél rapper prijs gaat zijn dan bij twee mensjes die het op de 'gewone' manier gaan proberen?

Superspannend! :)

Miss and Mrs. zei

Geen idee wat de kans bij een 'gewoon' koppel is. Maar per poging is er ongeveer 20 procent kans op bevruchting bij ons. Ik ga voor eerste keer, goede keer. ;-)

Sandrien zei

Super zeg, spannende start van het nieuwe jaar!