dinsdag 22 november 2011

F*cking hell, ik hoef geen kinderen meer!

Dat was wat ik dacht toen ik daarstraks op de onderzoekstafel lag terwijl ik een hysterosalpingografie liet doen. Jullie denken nu waarschijnlijk allemaal 'say what?'. 

Ik ga niet in detail treden, maar hier kan je lezen wat dat juist is. Pijnlijk, meer kan ik er niet over zeggen. Het heeft dan ook niet veel gescheeld of ik viel flauw.

Gelukkig zijn nu alle onderzoeken achter de rug. Nog één gesprekje voor de bespreking van de resultaten en we kunnen éindelijk beginnen aan de babydroom.

The Miss.

4 opmerkingen:

Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) zei

Bij het lezen krijg ik al pijnscheuten.. brr.

Maar goed, meiden. Eenmaal alles rond is en er in je buik een kleintje zal groeien en de dag komt dat je hem of haar kan vasthouden.. zal je zeggen dat het iedere pijn of pijnscheut waard is geweest.

Succes!

Christel

HansDeZwans zei

Ik is precies zoals hierboven is gezegd. Dat kleintje in je armen doet alle leed vergeten.

Mama zei

Hoh meid, ik herinner mij nog levendig mijn HSG... de eendebek opendraaien was voor mij al HEL, zonder dat ze er dan nog eens vloeistof inspoten! "Ik ben dat wel niet gewend hé!" spuugde ik er onbezonnen uit... tja, genant momentje achteraf bekeken, normaal doe ik dit nooit, maar tijdens zo'n gigantisch pijnlijk moment denk je niet direct na over wat je zegt natuurlijk...
Veel succes bij jullie verdere voorbereidingen! Ik duim...!

Sardien zei

Oei, ik durf niet klikken op je link..
Al is de eendebek mij niet onbekend, ooit eens een uitstrijkje laten nemen bij een bruut van een huisdokter die doodleuk uitkraamde "och ja, ge zijt wel meer gewoon zeker?"