zaterdag 1 oktober 2011

Superwoman of... supernerd?

Het lief is een madam met tegenstellingen. Op één en dezelfde dag heeft ze mij twee keer verbaasd. Zo waren we 's ochtends naar een meubelwinkel aan het rijden met de auto. Het was nogal ver dus we gebruikten onze GPS. Ergens halverwege viel dat ding van de voorruit naar beneden. Zelf schrik ik me een ongeluk (gelukkig niet letterlijk, nogal gevaarlijk zo in een auto...), maar zij, vangt die terwijl ze aan het rijden is gewoon op. Dat ding heeft de grond niet geraakt. Superreflexen dus. Als ik ooit ons kind laat vallen, zal zij het dus wel vangen. ;-)

Maar dan later op de dag leest ze in de libelle een manier om volume te creëren in haar haar (niet dat ze daar een gebrek aan heeft) en loopt ze dus een uur rond met dotjes op haar hoofd. In dat uur beslist ze ook onze lampen te vervangen en zie ik daar opeens staan op een ladder mét dotjes in haar haar en een zwembril op haar neus.

Ofte: hoe ga je van supercool naar supernerd.

*toevoeging: het lief eist mij dat ik zeg dat de zwembril gebruikt werd voor veiligheidsredenen. Er moest zo maar eens een splinter glas in haar ogen terecht komen...

The Mrs.

5 opmerkingen:

Upje zei

Ik ga mij precies ook de Libelle eens aanschaffen ;) ...

missfolies zei

Nuttige toevoeging, want had echt geen idee waarom ze anders die zwembril op haar neus moest hebben. (Ben zelf niet erg vertrouwd met het vervangen van lampen. ;)).
Wel handig, zo'n lief!

Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) zei

En daar heb je dan toch een foto van gemaakt? :-)

Christel

smiley zei

Klinkt gewoon geweldig praktisch!! ;-)

Wendy zei

Ik droeg vroeger een zwembril om ui te snijden, helpt ook goed!