vrijdag 16 september 2011

Toch één voordeel...

aan het kouder wordende weer:

Al maaaaaanden (laten we zeggen: sinds april ofzo) zaag ik aan het lief haar oren "wanneer maken we nog eens seitanstoverij"? (Enfin, voor mij, want terwijl mijn potje staat te koken, staat er voor haar the real deal op het vuur.)
En telkens kreeg ik het antwoord:
"Daar is het nu toch niet het weer voor. Het is weer om slaatjes te eten enzo!"

Maar vandaag kwam daar verandering in.
Het lief stelde voor om vanavond samen te koken, ik stelde voor een recept op te zoeken, óf om stoofvlees slash seitanstoverij te maken...
En wonder boven wonder, dat laatste werd goed bevonden!

Eín-de-lijk: een heerlijk winters potje seitanstoverij met rodekool en gestoomde aardappeltjes.

Het water loopt me nu al in de mond! ;-)


The Mrs.

5 opmerkingen:

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

Om welk uur was dat, dat jullie gingen eten? :-)

Christel

Miss and Mrs. zei

Lol, 't is gisteren geschreven maar vergeten te posten. ;-)

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

Zeggggggggg, niet tof zunne, ik was al mijn TomTom aan het installeren. :-)

Christel

Femke zei

Aha! Als je het recept hebt, dan kan ik het ook eens uittesten voor mijn blogactie :-)
Wij hebben het al één keer proberen maken, maar dat recept was met rode wijn i.p.v. bier en het smaakte eigenlijk een beetje zoals wild. Superlekker, maar geen echte veggiestoverijsaus zoals je ze bvb vindt in de frietcultuur in Gent.

The Mrs. zei

Oei, ja, ik maak dat eigenlijk gewoon exáct hetzelfde als hoe The Miss haar stoofvlees maakt.
Ik vermoed dus dat het niet helemaal lijkt op wat je in de Frietketel kan krijgen (misschien moet ik dat maar nooit proberen, dan vind ik ongetwijfeld mijn eigen creatie niét meer zo lekker! ;))