woensdag 31 augustus 2011

Hét eerste gesprek.

Deze ochtend was ik een beetje buiten mijn normale doen. Naar de badkamer hollen en niet meer weten wat ik ging halen. De ijskast opendoen voor een blikje drank, terwijl mijn geopend blikje al op tafel stond. Zinnen maken die totaal geen steek houden. Die dingen dus.

Mijn madam zei dat ik waarschijnlijk een beetje zenuwachtig was. En hoewel ik daar helemaal anders over dacht, moet ik het toch wel toegeven. Mijn lijf overstemde mijn verstand precies.

Maar uiteindelijk was het schrik voor niets. Eens aangekomen in het Middelheim werd ik al wat kalmer door de overvriendelijke receptioniste. Maar wat bleek: blijkbaar ben ik als baby al eens geregistreerd in dat ziekenhuis en ik weet van niks. Ik ben nooit geopereerd en heb bij mijn weten nooit in een ziekenhuis moeten verblijven. En het vervelendste van al, ik kan het niet aan mijn ouders vragen want zij weten natuurlijk nergens van.

To the point nu. Het gesprek met dr. I viel héél erg mee. Ze kwam over als een professionele sympathieke dokter. Hoop en al heeft dat gesprek tien minuten geduurd. Paar korte vraagjes over waarom we voor anonieme donor gaan, of er mannen in ons leven zijn en hoe lang we al samen zijn. That's it. Ik denk dat ze wel doorhad dat we er al goed over nagedacht hadden.22 september mogen we terug voor een tweede afspraak, bij een andere dokter (standaardprocedure). En ondertussen mogen we wat 'huiswerk' doen want we hebben een vragenlijstje meegekregen.

In de wandelgangen zijn we trouwens nog wat vrouwenkoppels tegengekomen. Blijkbaar zijn we de wereld stilletjesaan aan het overnemen. ;-)

Ik zie het totaal zitten!

The Miss.

5 opmerkingen:

Luc - Christel - Gaëtan zei

Ik wens jullie veel succes. Een bevriend koppel van ons.. hebben net hun tweede dochter op de wereld gezet!! Zij doen dat ontzettend goed en jullie gaan dat net zo goed doen als hen.

Ze hebben beiden ééntje gedragen.. en waren van de tweede keer en eerste keer zwanger!!!

Veel geluk bij de verdere gesprekken.

Christel

missfolies zei

Klinkt al goed! Heel veel succes met het vervolg!!!

smiley zei

Véééél succes!

Nina zei

Oh, dat is echt mooi nieuws, super!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.