donderdag 28 juli 2011

Beginnersfototoestel.

Vorige week werd ik wakker en was ik metéén vrolijk. Ik won namelijk die mooie Pilgertas die ik zo graag wilde dankzij haar mooie blog.

Ondertussen is hij aangekomen en hij is nog mooier dan op de foto. Ik ben er superblij mee. Maar, dat is dus uiteraard een cameratas. En ik heb wel een toestel, maar ik kan er niet zo goed mee overweg. Al een paar maanden was ik aan het uitkijken naar een nieuw toestel, en deze tas is toch wel hét teken dat ik er nu echt werk van moet maken. Het liefst van al wil ik een Nikon. Ik dacht aan de Coolpix L120 of de D3100 (of D3000).

Het moet een (liefst zo goedkoop mogelijk) toestel zijn dat echt gericht is op beginners. Iets dat mooie foto's maakt zonder dat je veel met de instellingen moet puzzelen, maar ook iets dat je de mogelijkheid geeft om dat allemaal te ontdekken en leren gebruiken.

Wie heeft tips?

The Miss.

2 opmerkingen:

Nachtbraker zei

Wel, ik weet niet wat je budget is, maar de Nikon Coolpix S9100 krijgt heel goeie kritieken...

Bijvoorbeeld hier:
http://www.dpreview.com/products/nikon/compacts/nikon_cps9100/review

Zelf ben ik heel tevreden van mijn Panasonic Lumix TZ5, al zijn de foto's soms wat onscherp en donker.

HansDeZwans zei

Gewoon even www.ibood.com in de gaten houden. Daar verschijnt wel een paar keer per maand en goede camera in en voor de helft van de prijs. Inschrijven op hun newsbrief en je krijgt dagelijks een mailtje met de bood van die dag.