woensdag 20 april 2011

Mijn broer is cool.

Want die draagt onderbroeken die zijn (eveneens coole) zus heeft gekocht. Op zich is het inderdaad een beetje raar om voor uw grotere kleine broer ondergoed te kopen, ja. Maar hé, de jongen moest altijd rondlopen met ondergoed gekocht door de mama. En iedereen weet, mama's weten niét wat in is.

En hij is nog cooler omdat ik hem op foto's zie van de voetbal zonder een pintje in zijn handen. Dat wanneer de ogen van zijn vrienden al op straalbezopen staan. Mijn broer vindt dat namelijk niet cool, roken en drinken. Want hij is een sportman, dus dat hoort niet. Goed bezig, broertje!

Tegelijkertijd is hij ook schattig, maar dat mag hij niet weten. Zo draagt hij télkens wanneer ik hem zie een onderbroek die ik heb gekocht. Ik zou mij hygiënischgewijs daar vragen rond kunnen stellen, maar ik zie hem hoop en al 1 keer per maand, dus ik doe dat niet. Jullie zouden jullie ook kunnen afvragen hoe het komt dat ik dat wéét natuurlijk. Nee, ik trek de jongen zijn broek niet af, maar tegenwoordig moeten die onderbroeken dus hoger komen dan de gewone broek. Maar dat wisten jullie zeker al. (Gelukkig hangen ze nog hoog genoeg en niet zo belachelijk halverwege zijn kont.)

Maar nog schattiger was hij toen hij de trui van Jack & Jones (het coole merk blijkbaar) die hij kreeg voor zijn verjaardag meteen aandeed toen hij hem zag. Omdat hij hem oprecht mooi vond maar ook omdat hij weet dat ik dat leuk vind. Een beetje later waren we spaghetti aan het eten en zag ik hem morsen waarna hij onmiddellijk met zijn schattig lachje stiekem keek of ik dat niet had gezien. Natuurlijk wel maar het was gelukkig niét op zijn trui.

The Miss.

1 opmerking:

Anoniem zei

Klink inderdaad als een coole, grote, kleine broer. En zo hoort het ook met een coole grote zus. :)
Ik denk graag dat ik zelf ook een coole grote zus ben, maar ik vrees dat mijn übercoole zusjes daar anders over denken! ;)